Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

RODO

Utworzono dnia 10.05.2019

Klauzula informacyjna


Zgodnie z art. 13 ust. 1 – 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L nr 119, s 1) dalej RODO - informujemy, że:

1. Administratorem danych osobowych przetwarzanych w GOK Blizanów jest Gminny Ośrodek Kultury w Blizanowie  z siedzibą w Jankowie Pierwszym 101A, 62-812 Blizanów, tel.: 62 7511192, adres e-mail: gokblizanow@wp.pl reprezentowany przez Dyrektora

2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych , możesz się z nim skontaktować w sprawach ochrony swoich danych osobowych przez e-mail: iod@gokblizanow.pl lub pod numerem tel.: 22 3500140, lub pisemnie na adres naszej Siedziby, wskazany w pkt. 1

3. Celem przetwarzania danych w Gminnym Ośrodku Kultury Blizanów jest wykonywanie podstawowych zadań instytucji, związanych z zatrudnianiem pracowników, zawieraniem umów, celami statutowymi  (m.in. organizacja wycieczek, wypoczynku, imprez, zajęć i warsztatów edukacyjnych )  zgodnie z art. 6 ust. 1

4. Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów określonych w pkt 3, a po tym czasie przez okres oraz w zakresie wymaganym przez przepisy powszechnie obowiązującego prawa

5. Przysługuje Ci prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

6. Dane udostępnione przez Ciebie nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.

7. Dane udostępnione przez Ciebie nie będą podlegały profilowaniu.

8. Administrator danych nie będzie przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

 

Licznik odwiedzin:

W tym tygodniu: 22

W poprzednim tygodniu: 27

W tym miesiącu: 22

W poprzednim miesiącu: 93

Wszystkich: 3222

Zegar

Kalendarz

Rok wcześniej Miesiąc wcześniej
Marzec 2021
Miesiąc później Rok później
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Imieniny

Biuletyn Informacji Publicznej